Wie zijn wij

bouwcomfort-Harold-bouwtekening

Bouwcomfort is al meer dan 25 jaar een hecht familie bedrijf.

Bouwcomfort is een familie bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht door Rien van Heeswijk. Ondertussen is zoon Harold van Heeswijk (41)  al weer meer dan 17 jaar eigenaar en algemeen directeur. Onze klantgerichte, open en eerlijke manier van zaken doen heeft Bouwcomfort laten uitgroeien tot een gezond en solide bouwbedrijf waar kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel staan. Wij zijn van de oude stempel en werken zelf mee. Het gaat ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit en de persoonlijke omgang met onze klanten.

Wij werken met een hecht team van ervaren vakmensen. Wij staan, samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onderaannemers garant voor service en kwaliteit. Wij zijn een gecertificeerd bouwgarant aannemer,  het grootste keurmerk in de bouw waardoor u als klant verzekerd bent van de juiste service en kwaliteit.

Wij maken het u graag comfortabel!

Welkom bij Bouwcomfort

bouwcomfort-welkom-bij-bouwcomfort-groot
Direct een offerte?

“Eerlijkheid, persoonlijk contact en betrokkenheid bij onze projecten staan bij ons familiebedrijf al generaties lang hoog in het vaandel. Door deze mentaliteit zijn we geliefd onder onze klanten.”

harold_handtekening
logo-bouwradius-fc-slogan2
Bouwgarant2
logo_bouwend_nederland2

Bouwcomfort B.V.
Boschweg 91
5481 EC Schijndel
Tel: 073 5493351
E-mail: info@bouwcomfort.nl